Криейтив Груп ЕООД


Данни за фирмата

Име
Криейтив Груп ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ
204159094
Адрес
бул. Евлоги и Христо Георгиеви № 94
Телефон
0899903080
E-mail на фирмата
creative_group@abv.bg
Бизнес сектори
  • Маркетинг/Реклама/ПР
  • Услуги
  • Друго

Активни обяви

В момента фирмата няма активни позиции