Какво представлява JOB CARE?

JOB CARE е уникална по рода си платформа, с възможност работодатели директно да търсят, намират и контактуват с точните лица, които искат да наемат на работа.

JOB CARE е насочена към подпомагане на трудовата заетост на лица с увреждания и други групи в неравностойно положение на пазара на труда. 

JOB CARE предлага не само среда за осъществяване на връзката лице-работодател, но предоставя и подкрепящи услуги за улесняване адаптацията на хората с увреждания на конкретни работни места и успешната им интеграция на пазара на труда.

Job Care - промоционално видео


Кои сме ние и какви са нашите цели?

JOB CARE се администрира от "БИТСП-проектни консултанти" ООД в сътрудничество със сдружение "Балкански институт по труда и социалната политика". Експертите от екипа на двете организации вече близо 20 години работят по проблемите на заетостта на хората с увреждания. Нашият професионален опит в сферата е изградил разбиране към:

Защо да наемете хора с увреждания?

В България хората с увреждания и други групи в неравностойно положение са често пренебрегвана група от работодателите. Остаряло е разбирането, че те не могат да упражняват пълноценна заетост. В по-голяма част от развитите европейски страни заетостта сред хората с увреждания е около 60%, а в България този показател е 31%.  В различни случаи хората с увреждания имат способности, които дори превъзхождат тези на други служители. Например лица с увредено зрение участват успешно в ранно диагноцистиране на рак на гърдата при жените, благодарение на тяхната свръхчувствителност. За повече информация: https://zeroproject.org/practice/discovering-hands-germany/

Ние осъзнаваме и вярваме в потенциала на хората с увреждания и в тази връзка:

Какво предлага JOB CARE на лицата, които искат да започнат работа?

Какво предлага JOB CARE на работодатели, които желаят да наемат лица с увреждания или представители на други групи в неравностойно положение на пазара на труда?

Ползване на услугите на JOB CARE

Регистрацията в платоформата JOB CARE става изключително лесно и бързо – само с няколко клика на мишката. Могат да се регистрират както лица търсещи работа, така и работодатели.

Услугите на JOB CARE се ползват от лица с увреждания и други групи в неравностойно положение, след регистрация,  НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

JOB CARE може да бъде използвана от работодатели чрез закупуване на следните типове пакети:


Ползването на JOB CARE и предлаганите пакети за работодатели ще бъдат БЕЗПЛАТНИ до 31 декември 2019г. 

Регистрирайте се първи в JOB CARE, за да се  възползвате от възможността БЕЗПЛАТНО да ползвате пакет „Платиниум“ до 31 декември 2019г. 

След този период ще действа СТАНДАРТЕН ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ, при който всеки работодател, след регистрация получава едномесечен безплатен пакет „Платиниум“. След изтичане на този период той избира и заплаща пакета, който най-добре пасва на неговите потребности. Заплащането ще става бързо и лесно по банков път без нужда от кредитна карта