Онлайн форум „Работодатели с големи сърца“

Онлайн панаир „Работодатели с големи сърца“ ще се проведе от 11 до 18 ноември през интернет платформата Balkan Fair Online.

Приложения за управление на диабета - стратегии за адаптиране на работното място

За работодателите и управлението на диабета, вижте новата статията във форума ни.

На работа от 9 до 5 – това вече не е единственият начин да си изкарваш прехраната

Научете повече за гъвкавостта на работното място от практиката на Трейси Дефрейтас, Консултант по адаптиране на хора с увреждания на работното място.

Подкрепена заетост и за хора с увреждания и функционирането на виртуални пазари на труда в Европа

Представяне на Доклад с добри практики в областите на подкрепена заетост и за хора с увреждания и функционирането на виртуални пазари на труда в Европа по проект „Транснационално сътрудничество за подкрепена заетост и виртуален пазар на труда за хора с увреждане”

Презентации от проведена конференция

Презентации от конференция "Job Care - Специализирани иновативни практики за заетост на хора с увреждания", проведена на 18 декември 2019г.

На 18 декември 2019 ще се проведе конференция на тема Job Care - Специализирани иновативни практики за заетост на хора с увреждания

На 18 декември 2019 в хотел Бест Уестърн Сити Хотел ул. „Стара планина“ 6, 1000 Център, София, ще се проведе конференция на тема Job Care - Специализирани иновативни практики за заетост на хора с увреждания.

Презентации от Семинар - Job Care - специализирана заетост за хора с увреждания

Презентации от Семинар - Job Care - специализирана заетост за хора с увреждания